کارآفرینی

پیش نیازهای راه اندازی استارتاپ از دیدگاه دکتر میثم شکری ساز

  • پیش نیازهای راه اندازی استارتاپ چیست؟ این سوال ممکن است به ذهن افرادی که تمایل به راه اندازی استارتاپ دارند خطور کند. در پاسخ به سوال مذکور باید بگوییم که استارت آپ جزو کسب و کارهای نوپا به شمار می رود که برای راه اندازی آن از ایده های خلاقانه و خاص استفاده می شود. علاوه بر این فردی که استارت آپ را راه اندازی می کند قصد دارد از خدمات یا محصولی جدید رونمایی کند که نمونه آن در بین کسب و کارهای موجود در بازار وجود ندارد.

    دکتر میثم شکری ساز خلبان و کارآفرین ایرانی

    از دیدگاه دکتر میثم شکری ساز پیش نیازهای راه اندازی استارتاپ متفاوت هستند و قبل از هر چیز بهتر است شما این پیش نیازها را شناسایی کنید. با شناسایی پیش نیازها و بررسی آن ها می توانید برنامه ریزی دقیق تری را برای راه اندازی کسب و کار یا ارائه خدمات تان داشته باشید.

    بررسی پیش نیازهای راه اندازی استارتاپ

    راه اندازی استارت آپ همواره با چالش های بسیار زیادی همراه می باشد که سرمایه گذاران عزیز باید با این چالش ها روبرو شوند و با آن ها مقابله نمایند. علاوه بر این با رعایت انواع پیش نیازهای راه اندازی استارتاپ می توان در مدت زمان کوتاهی کسب و کار مورد نظر خود را راه اندازی کرد و به آن توسعه بخشید.

    در ادامه این مطلب قصد داریم به بررسی صفر تا صد استارتاپ بپردازیم. امیدواریم با مطالعه مطلبی که پیش رو دارید بتوانید اطلاعات لازم را در این زمینه بدست آورید.

    راه اندازی استارت آپ

     

    صفر تا صد استارتاپ

    حال که با مفهوم استارت آپ چیست و چگونه راه اندازی می شود؟ آشنا شدید بهتر است اطلاعات لازم را در زمینه انواع پیش نیاز برای راه اندازی استارتاپ بدست آورید.

    از مهم ترین انواع پیش نیازهای راه اندازی استارتاپ می توان به موارد زیر اشاره کرد:

     

    1. انجام ایده پردازی خوب برای راه اندازی استارت آپ:

    یکی از اصلی ترین پیش نیازهای راه اندازی استارتاپ پیدا کردن ایده ای خلاقانه و مناسب است. برای دستیابی به یک ایده خاص باید به خوبی فکر کنید و با توجه به نیازهای مردم و جامعه ایده ای مناسب را بیابید. اغلب کسب و کارهای موفق و بزرگ به کمک این روش ایده پردازی می کنند.

    برای طراحی ایده های خلاقانه می توانید از روش های زیر استفاده کنید:

    صفر تا صد استارتاپ

    • طوفان مغزی:

    از نظر دکتر میثم شکری ساز در روش طوفان مغزی گروهی از افراد با انجام همفکری ایده هایی را تولید می کنند که به کمک آن ها می توان مشکلاتی که در بازار وجود دارد را به آسانی حل کرد. در روش طوفان مغزی افراد به صورت مداوم ایده ها را با یکدیگر به اشتراک قرار می دهند و همواره به دنبال ساخت ایده های جدیدتر هستند.

    • ساخت استوری بورد:

    به کمک این روش می توانید یک داستان کوتاه را درباره ایده مورد نظرتان بسازید. برای ساخت داستان باید محیط، موقعیت ها، شخصیت ها و… با دقت زیادی توضیح داده شوند. علاوه بر این در زمان ساخت داستان کوتاه باید به دنبال تولید ایده ای جذاب و نو باشید. با استفاده از این روش می توانید ایده پردازی را به صورت خلاقانه تر انجام دهید.

    • نقشه ذهنی:

    از دید دکتر میثم شکری ساز در این روش ایده ها باید به شکل یک نقشه درآیند و رابطه بین آن ها نیز بررسی شود. در روش نقشه ذهنی ابتدا باید ایده اولیه از سوی افراد ارائه داده شود سپس به کمک اصول نقشه ذهنی می توان سایر ایده ها را به ایده اولیه افزود. در نهایت نیز کلیه ایده هایی که ارائه داده شده اند باید در نقشه ای ذهنی قرار داده شوند تا بتوان یک ایده خاص را تولید کرد.

    • روش اسکمپر:

    در روش اسکمپر با ترکیب نمودن انواع ایده های مختلف می توان ایده ای خلاقانه و خاص را تولید کرد. در این روش افراد با یکدیگر همکاری و همفکری لازم را دارند در نتیجه تولید ایده جدید را می توانند راحت تر و در سریع ترین زمان ممکن انجام دهند.

    استارت آپ چیست و چگونه راه اندازی می شود؟

     

    2. انجام تحقیقات لازم در مورد ایده های مربوط به راه اندازی استارتاپ :

    با توجه به گفته دکتر میثم شکری ساز انجام تحقیقات درباره ایده یکی از مهم ترین مراحل راه اندازی استارت آپ به شمار می رود. بعد از انتخاب ایده باید ایده را از لحاظ وضعیت اقتصادی و بازار مورد بررسی قرار دهید. در صورت لزوم می توانید در این مرحله از فردی کارشناس مشورت لازم را بگیرید. تحقیقاتی که در این مرحله انجام می دهید باید کامل باشد تا از هدر رفتن سرمایه تان جلوگیری شود.

    با انجام یک جست و جوی ساده در مورد مجموعه ها یا شرکت هایی که در زمینه صنایع مورد نظرتان در حال فعالیت هستند می توانید اطلاعات دقیق تری را بدست آورید و تحقیقات خود را کامل کنید. اطلاعات لازم در مورد رقبا، مشتریان بالقوه، تحلیل بازار  و… را باید در این مرحله جمع آوری کنید.

    در مرحله تحقیقات باید به سوالات زیر پاسخ قانع کننده ای بدهید :

    • دلیل راه اندازی استارتاپ چیست؟
    • چرا برای راه اندازی استارتاپ باید کلیه پیش نیازهای راه اندازی استارتاپ را مهیا نمایم؟
    • چگونه می توانم کسب و کار مورد نظرم را گسترش دهم؟
    • بازاریابی را به چه روشی انجام دهم؟
    • چرا بهتر است مجموعه یا بیزینس من راه اندازی شود؟
    • از کجا بهتر است شروع کنم و کار من چگونه پیش خواهد رفت؟

     

    3. به ثبت رساندن ایده و شرکت اصلی ترین پیش نیازهای راه اندازی استارتاپ:

    به گفته دکتر میثم شکری ساز در این مرحله از راه اندازی استارت آپ می توانید ایده مورد نظرتان را ثبت کنید. شایان ذکر است که ایده تان را می توانید در سامانه مربوط به ثبت اختراع یا وب سایت ثبت اسناد به ثبت برسانید.

    میثم شکری ساز کارآفرین خوش فکر ایرانی

    برای ثبت کردن کسب و کار یا شرکت باید به مراجع قانونی مراجعه نمایید. مراحل ثبت شرکت عبارتند از:

    • تعیین نوع شرکت
    • انتخاب نامی مناسب برای شرکت
    • تهیه و تنظیم اساسنامه
    • تهیه مدارک
    • امضاء اساسنامه
    • پرداخت هزینه های مربوط به ثبت شرکت
    • اخذ تاییدیه برای ثبت شرکت و…

    این مطلب ادامه دارد…

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا