کارآفرینی

استراتژی ورود به بازار از نگاه دکتر میثم شکری ساز

  • استراتژی ورود به بازار یا Go to Market Strategy به شما اجازه می دهد تا یک محصول یا خدمت جدید را در بهترین حالت ممکن به مردم معرفی کنید. تا به امروز افراد زیادی از ما پرسیده اند که بهترین پلن ورود به بازار کار چه ویژگی هایی دارد؟ اصلا ما چگونه می توانیم استراتژی مخصوص ورود به بازار کار خود را طراحی کنیم؟ در پاسخ به این سوال، باید بگوییم که پلن شما باید بی نقص باشد!

    دکتر میثم شکری ساز

    دکتر میثم شکری ساز معتقد است که استراتژی قیمت گذاری و استراتژی توسعه محصول به شما اجازه می دهند تا بیشترین تاثیر ممکن را بر روی مخاطبین داشته باشید. افزایش میزان بهره وری پروژه، یکی از مهم ترین مزایای این روند به حساب می آید. البته که برای انتخاب بهترین استراتژی مخصوص ورود به بازار، شما باید به یک سری نکات خاص توجه داشته باشید. امروز ما قصد داریم تا بهترین استراتژی ورود به بازار را مورد بررسی قرار دهیم. پس برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با ما همراه شوید.

    استراتژی ورود به بازار چیست؟

    استراتژی ورود به بازار چیست؟ بیایید تا کارمان را با پاسخ به این سوال پر اهمیت شروع کنیم. به صورت کلی، استراتژی مخصوص ورود به بازار کار به نوعی برنامه ریزی تاکتیکی گفته می شود که نحوه ارائه و نمایش محصول یا خدمات یک شرکت خاص را تحت تاثیر خود قرار می دهد. طراحی یک استراتژی دقیق به شما اجازه می دهد تا مراحل ورود به بازار کار را به صورت دقیق علامت گذاری نمایید و بر اساس همان مراحل هم نسبت به سرمایه گذاری اقدام کنید. شرکت ها همیشه در مواجه با مشتریان جدید تر، باید یک سری مراحل خاص را دنبال کنند.

    استراتژی ورود به بازار به شرکت های مختلف اجازه می دهد تا مشتریان جدید تری را به کسب و کار خود علاقه مند نمایند. در ضمن، پلن ورود به بازار با استراتژی فروش یا استراتژی تبلیغات تفاوت های زیادی دارد. جالب است بدانید که 95 درصد استارتاپ های دنیا با شکست مواجه می شوند. این مسئله، حس ترسی را در افراد ایجاد می کند که از انجام فعالیت های مختلف جلوگیری می نماید. استفاده از استراتژی مخصوص ورود به بازار، باعث می شود تا افراد جایگاه خود را به درستی آنالیز نمایند و بهترین راه حل را برای ورود به یک بازار خاص انتخاب کنند.

    پلن ورود به بازار

    ضرورت استفاده از پلن ورود به بازار

    شاید برای شما هم سوال پیش بیاید که اصلا چرا استفاده از استراتژی ورود به بازار اهمیت زیادی دارد؟ این استراتژی، به صورت مستقیم مراحل و هزینه های ورود به بازار را تحت تاثیر خود قرار می دهد. گاهی اوقات شرکت های بزرگ، سرمایه عظیمی را بر روی یک پروژه خاص قرار می دهند. در این شرایط آنها ترجیح می دهند تا محصول خود را در بهترین حالت ممکن به مشتریان عرضه کنند. حال اگر استراتژی مناسبی برای معرفی محصول وجود نداشته باشد، میزان فروش تا حد قابل توجهی کاهش پیدا خواهد کرد.

    برای طراحی پلن ورود به بازار، شما باید با مشتریان و بازار هدف به خوبی آشنا باشید. با طراحی استراتژی شما متوجه می شوید که دقیقا بازار هدف شما چه کسانی هستند و به دنبال ترغیب چه افرادی هستید؟ توجه به این موارد باعث می شود تا افراد راهنمایی های لازم را برای توسعه کسب و کار خود دریافت کنند. در ضمن، این استراتژی ها می توانند شما را مجبور کنند تا همه مشکلات را در نظر بگیرید و راه حل آنها را بیابید. با در اختیار داشتن یک استراتژی درست، شما می توانید تاثیر مطلوبی را بر روی مشتریان خود بگذارید. همه این موارد باعث شده اند تا استفاده از استراتژی مخصوص ورود به بازار اهمیت زیادی پیدا نماید.

    استراتژی قیمت گذاری

    نکات مهم برای پایه ریزی استراتژی ورود به بازار

    توجه به یک سری نکات مهم برای طراحی استراتژی ورود به بازار اهمیت زیادی دارد. اولین نکته به شناسایی شخصیت خریداران یا جامعه هدف اشاره می کند. مشتریان، واحد تصمیمی گیری یا DMU یک شرکت را تشکیل می دهند. فرقی ندارد که شما در حال عرضه چه کالایی هستید، در هر صورت برای دریافت بیشترین بازدهی ممکن لزوما باید تحقیقات مورد نیاز را بر روی این مسئله به درستی انجام دهید.

    دومین نکته ای که روند پلن ورود به بازار را تحت تاثیر خود قرار می دهد، به ارزش کالا اشاره دارد. شما باید ارزش پیشنهادی خود را مشخص نمایید.  محصول شما چگونه می تواند مشکلات خریداران را رفع کند؟ اگر شما یک رقیب فعال دارید، محصولاتتان از چه نظر بهتر از رقیب است؟ بهتر است نقاط قوت محصول خود را برجسته کنید و به راحتی آن را به فروش برسانید.

    در نهایت، شما باید نسبت به طراحی و تدوین یک استراتژی قیمت گذاری خاص اقدام نمایید. این مسئله به شما اجازه می دهد تا در بهترین حالت ممکن مشتریان جدید تری را به مجموعه خود جذب کنید. با دنبال کردن همه این مراحل و پروسه ها، شما می توانید در طی یک بازه زمانی کوتاه به بازدهی مطلوبی دسترسی پیدا نمایید.

    اهمیت جایگاه محصول در پلن ورود به بازار

    جایگاه یک محصول می تواند راهبرد کلی یک شرکت را به صورت مستقیم تحت تاثیر خود قرار دهد. خیلی از افراد به این مسئله در هنگام طراحی استراتژی ورود به بازار توجهی ندارند ولی، مشخص کردن جایگاه محصول باعث می شود تا میزان بازدهی استراتژی چند برابر شود. زمانی که شما یک کالای جدید را روانه بازار می کنید، باید ارزش آن را مشخص نمایید. اگر وقت و هزینه زیادی برای طراحی این کالا صرف شده است، بهتر است آن را بهتر از سایر محصولاتتان معرفی کنید.

    برای جذب ایده در این زمینه، شما می توانید به برند های فعال در زمینه تولید تلویزیون، مانیتور و گوشی تلفن همراه نگاه کنید. برند های فعال در این زمینه همچون سامسونگ و اپل، در زمان عرضه یک محصول جدید و گران قیمت، محصولات قدیمی خود را برای مدتی کنار گذاشته و همه تمرکز بازاریابی را بر روی محصول جدید قرار می دهند. این مسئله باعث تحت تاثیر قرار گرفتن مشتریان شده و میزان فروش را تا حد قابل توجهی افزایش می دهد. پس شما باید به جایگاه محصول توجه ویژه ای داشته باشید.

    نمونه استراتژی قدرتمند برای ورود به بازار

    نمونه استراتژی قدرتمند برای ورود به بازار

    همانطور که گفته شد، یک استراتژی ورود به بازار قدرتمند مراحل متنوعی را به همواره دارد. شما باید مشکلات را بر طرف کنید، به قیمت گذاری توجه داشت باشید و حرفه ای عمل کنید. انتخاب استراتژی قیمت گذاری و استراتژی توسعه محصول مناسب به شما کمک می کند تا در بهترین حالت ممکن نیاز های خود را در این زمینه رفع کنید.

    به عنوان مثال، بیایید فرض کنیم که شما به دنبال عرضه یک کالای الکترونیکی جدید در بازار هستید. در ابتدا باید بازار را بررسی کنید و ببینید که آیا مشتریان به خرید محصول تولید شده توسط شما علاقه ای نشان می دهند یا نه؟ اگر آنها علاقه داشتند، شما باید ویژگی ها و بازه سنی جامعه هدف را مورد بررسی قرار دهید. پس از کسب اطلاعات لازم در این زمینه، شما می توانید به سراغ بهینه سازی قیمت و مراحل عرضه کالا بروید. این روند به شما اجازه می دهد تا هم مخاطبین را جذب کنید و هم محصول را با قیمتی مناسب در اختیارشان قرار دهید. در نهایت، شما می توانید کمپین های مختلفی همچون تبلیغات و فروش را مورد استفاده قرار دهید تا تعداد مخاطبین را چند برابر نمایید.

    کلام آخر

    امروز ما سعی کردیم تا یک سری اطلاعات مهم در مورد استراتژی ورود به بازار کار در اختیار شما قرار دهیم. اگر شما هم به دنبال توسعه برند خود هستید، لزوما باید نکات ذکر شده در این مقاله را مورد استفاده قرار دهید. به خاطر داشته باشید که ورود به بازار کار و معرفی یک محصول جدید، اصلا کار راحتی نیست. اگر محصول عرضه شده توسط شما نمونه داخلی دارد، باید دلیل برتری آن را به صورت شفاف در کمپین های طراحی شده بیان کنید.

    میثم شکری ساز

    عدم توجه به این مسئله باعث می شود تا پلن ورود به بازار کار با مشکلات جدی مواجه شوید. اگر شما در این زمینه تخصص زیادی ندارید یا اینکه به تازگی مدیریت یک کسب و کار را شروع کرده اید، بهتر است خدمات تیم های مشاوره ای حرفه ای را برای کسب بیشترین بازدهی در این زمینه مورد استفاده قرار دهید. با استفاده از خدمات تیم های مشاوره ای سوم شخص، شما در بهترین حالت ممکن می توانید نسبت به طراحی استراتژی ورود به بازار کار خود اقدام نمایید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۲ رای

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا